Новости

Knight Frank ottaa TLK (kuljetuslogistiikkakompleksi) Južnouralskin käsittelyynsä

15 октября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/lk_yuzhnouralskii.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/lk_yuzhnouralskii.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

lk yuzhnouralskiiYksi merkittävimmistä sopimuksista, joita on allekirjoitettu viime päivinä oli suunnitteluyritys TLK Južnouralskin ja konsultointi yritys Knight Frankin välinen sopimus. Viimeksi mainittu hankkii projektin rakennuttajat ja välittäjät. Tästä kuljetuslogistiikkakompleksista tulee yksi Venäjän suurimmista. Yksistään konttiterminaali on 200 000 m² ja maapinta-alan kanssa se on 180 ha.
64 ha on varattu teollisuusrakennelmalle muotoa build-to-suit. 400 000 m² kuuluu korkealaatuisille A-luokan varastoille. Uusi kuljetuslogistiikkakompleksi pienentää kaksinkertaisesti kiinalaisten tavaroiden kuljetusten pituutta Venäjälle. Ensimmäisen vaiheen rakennus tulisi alkaa vuonna 2014, mutta sitä enne on tehtävä suuri valmisteleva työ, jonka tekee maailmanlaajuinen konsultointiyritys Knight Frank, joka on toiminut jo yli sata vuotta korkealuokkaisten kiinteistöjen kanssa.