Новости

Ufaan tuli edustajisto Taiwanista

15 октября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/news\/ufimskoe.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/news\/ufimskoe.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

ufimskoeBaškortostanin kauppa ja teollisuuskamari vastaanottaa taiwanilaisten korkeateknologia yritysten edustajia. Taiwanilainen edustajisto oli kauppamatkalla Venäjällä ja Valko-Venäjällä. 1-5.9 vieraat olivat Tšeljabinskissa ja 6.9 alkaen he aloittivat työnsä Ufassa. Baškortostanin puolelta on edustettuna 30 yritystä eri talouden osa-alueilta. 7.9 edustajisto vierailee tulevalla teollisuuspuistolla, joka rakennetaan Ufan moottorirakennustuotannon yhdistyksen pohjalta.
Voi olla, että vierailun tuloksena teollisuuspuisto saa uusia taiwanilaisia asiakkaita. Tällä hetkellä Taiwanista Baškiriaan tulee tuotantokalustoa, metallitavaroita, kemikaalituotteita ja muita tuotteita. Ensimmäisellä vuosipuoliskolla vuonna 2012 ulkomaankauppa Taiwanin ja Baškirian välillä oli noin 3.8 miljoonaan euroa. Taiwanilaisbaškirialaisia yrityksiä ei ole vielä rekisteröity, mutta pian se voi olla mahdollista. Ufasta Taiwanilainen edustajisto jatkaa matkaansa Moskovaan ja sieltä Minskiin.

Всегда свежие новости смотрите в нашем Телеграм канале