Новости

Penzan aluepiiri voi tarjota Kiinalle sijoitusprojekteja 770 miljoonalla eurolla

15 октября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/DSCF1988-1.JPG) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/DSCF1988-1.JPG\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

DSCF1988-1Penzan aluepiirin sijoitusmahdollisuudet esiteltiin eilen Pekingissä. Kiinalaiset yrittäjät voivat osallistua sijoitusprojekteihin, jotka liittyvät kuljetusinfrastruktuurin kehittämiseen, puunjalostusyritysten rakentamiseen ja tekstiilin tuotantoon. Erityisen houkuttelevana kiinalaiset pitävät teollisuuspuistoa, koska Penzan aluepiirin johto tarjoaa teollisuuspuiston asiakkaille merkittäviä vero ja muita preferenssejä. Teollisuuspuiston alueella asiakkaat voivat olla vapautettuja, osittain tai kokonaan, maa-, voitto- ja kuljetusverosta.
Penzan aluepiirillä on jo positiivinen kokemus yhteistyöstä Kiinan kanssa. Tällä hetkellä alueelle rakennetaan, kiinalaisten sijoittajien yhteistyöllä, suuri sementtitehdas ja joukko maatalousprojekteja on toteutumassa. Alueen sijoituspotentiaalin esitys on jo kiinnostanut Pekingin sijoitusvirastoa, sijoitusholdingyhtiötä Hongkongista, autorakennus konserni Sinomaa, metallurgiainsinöörikorporaatiota ja muutamia muita suuria kiinalaisia yrityksiä.

Всегда свежие новости смотрите в нашем Телеграм канале