Новости

Metallokomplekt-M ottaa käyttöön varastokompleksin Moskovan aluepiirissä

15 октября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/news\/skladskoi%20kompleks.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/news\/skladskoi%20kompleks.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

skladskoi kompleksTänään, 29.8, Podolskin lähellä avataan yksi aluepiirin suurimmista varastokomplekseista. Metallokomplekt-M:n pääjohtaja, D. Borštšinski kertoo, että rakentamisen tavoitteena oli parantaa tehokkuutta metallituotteiden toimituksessa. Yrityksen tärkeimmät myyntialueet ovat Moskova, Pietari ja Jekaterinburg.
Moskovan alue on suurin ja tärkein metallin kuluttaja. Varastokompleksi on kooltaan 12 ha, joista 44 000 m² on katollisia rakennuksia. Varastoissa voidaan säilyttää yhdenaikaisesti 45 000 tonnia metallituotteita. Varastokompleksin avaamisen jälkeen, ensisijaiseksi tehtäväksi tulee kuljetuspuiston luominen, yrityksen tuotteiden toimitusten vakauttamiseksi Venäjän alueille. Tämänpäiväinen juhlallinen tapahtuma menee Venäjän metallituotteiden toimittajien liiton järjestämään pyöreänpöydän (Metallikaupan logistiikka ja markkinointi bisnes) ohjelmistoon.

Всегда свежие новости смотрите в нашем Телеграм канале