Новости

Supermarketit ”Lenta” ja ”O´kei” valitsivat Otšakovskaja Logistitšeskaja Kompanijan

03 сентября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/news\/ochakovskaya_logkompaniya.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/news\/ochakovskaya_logkompaniya.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

ochakovskaya logkompaniyaOtšakovskaja Logistitšeskaja Kompanija hoitaa supermarkettien "Lentan" ja "O´kein" säännölliset kuljetukset Venäjällä. O.L.K erikoistuu isojen joka puolella maata sijaitsevien supermarkettien säännöllisiin toimituksiin. Sen asiakkaina ovat jo supermarketit METRO, ASHAN, Perekrestok, Pjaterotška, Magnit, REAL, Media Markt jne. Asiakkaita houkuttelee O.L.K:n joustava tariffisysteemi, joka pitää sisällään liikkeiden saatedokumentointien palautusten hinnan, ilman lisämaksua. Myös toimitusten tarkkuus ja luotettavuus houkuttelevat.
Supermarkettiketju "Lenta" on yksi Venäjän suurimmista. Se on ollut toiminnassa jo vuodesta 1993. Nykyään sillä nimellä toimii 46 supermarkettia, joista suurin osa sijaitsee pohjoisen pääkaupungin lähellä, sekä Novosibirskissa, että Omskissa. Supermarkettiketju "O´keilla" on 75 kauppakompleksia, jotka sijaitsevat Luoteis-, Etelä-, Keski-, Uralin- ja Siperian alueilla. Noin puolet niistä toimivat Pietarissa.