Новости

Tullistatuksen myöntämistä varastoille säännöstellään

03 сентября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/news\/tam-terminal.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/news\/tam-terminal.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

tam-terminalOikeusministeriö on muuttanut tullivarastostatuksen myöntämis- ja epäämiskäytäntöjä. Status myönnetään antamalla tietoja varastosta Tullivarastojen Rekisterille. Vain residentti voi ylläpitää tullivarastoa, mutta avointa tullivarastoa voi pitää tullivälitystoiminnan lisenssin haltia. Avointa tullivarastoa varten on välttämätöntä antaa ilmoitus tullilaitokselle ja kaikki tarvittavat dokumentit, jotka on määritelty statuksen myöntämisen menettelytavoissa.
Tämän jälkeen, kymmenen päivän ajan, tullilaitos tarkistaa varaston ja alueen, sekä tarkistaa dokumenttien tiedot. Lopulta seuraa kolmepäiväinen menettely, jonka tarkoituksena on tehdä päätös. Kohde lisätään Rekisteriin hyväksymiskirjeen jälkeen ja paikallinen tulli lähettää sen sähköpostilla Valtiontullille. Ilmoittaja saa otteen Tullivarastojen Rekisteriltä, kolme päivää statuksen hyväksymisen jälkeen.