Новости

Bayer-konsernin varastoa hallinnoi LEAD WMS

03 сентября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/news\/sklad3.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/news\/sklad3.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

sklad3Lääkekonserni Bayer ja logistiikkayritys "Santens Service" ovat tehneet sopimuksen pitkäaikaisista kuljetuspalveluista. "Santens Service" on johtava toimija lääkelogistiikan markkinoilla. Yritys tarjoaa Bayerille tullipalveluita, vastuullista säilytystä ja lääkevalmisteiden esitukkuvalmisteluja, ennen kuin ne kuljetetaan eripuolille Venäjää.
Sitä varten käytetään uutta A-luokan lääkevarastoa tullivarastokompleksi "Dmitrovskoea", jota hallinnoi IT-solutions LEAD WMS ja jonka on kehittänyt LogistiX. LEAD WMS hallinnoi tunnustetta, täydennystä, lajittelua, inventaariota, tavaroiden hallintaa varastossa, optimointia, automaatioiden valvontaa jne., mukaan lukien työtä lääkekuljetusten kanssa. Bayerin logistiikkaosaston johtaja Dmitri Kirpatovski pitää suuressa arvossa uusien varastotilojen mahdollisuuksia optimoida Venäjän konsernin logistiikka ketjun toimintaa. Hän huomauttaa, että tavaran nopea toimitus myyntiin antaa konsernille suuren kilpailuedun.