Новости

Logistiikkakompleksi ”Shushariin” ilmestyi uusi vuokralainen

03 сентября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/news\/shushari.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/news\/shushari.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

shushariLear Corporation vuokrasi 5 000 m² varastotilaa logistiikkakompleksi "Shusharilta" omien tuotteidensa säilytykseen. Yritys on maailman johtava auton istuinten ja sähkölaitteiden toimittaja. Sen asiakkaina toimivat kaikki Euroopan markkinoiden merkittävät autonvalmistajat: Peugeot Y Citroen, MAN, BMW, Ford, Volkswagen, Opel, DaimlerChrysler ja Renault. Ainoana liiketoimien välittäjänä toimii yhtiö Maris. Logistiikkakompleksi "Shushari" kuuluu Raven Russianin omistukseen ja se sijaitsee samannimisessä kylässä lähellä Pietarin ja Moskovan välistä valtatietä.
Shusharin kylä on tunnettu suuresta teollisuusalueestaan, joka on keskittynyt autoteollisuuteen ja logistiikkaterminaaleihin. Siellä sijaitsevat MANin, General Motorsin, Toyotan ja Scanian tehtaat. Tämä auttaa vähentämään Lear Corporationin ja sen asiakkaiden välisiä logistiikka kustannuksia. Shusharissa toimii paljon kuljetusyrityksiä, mikä on hyödyllistä logistiikan kannalta.