Новости

Tullilogistiikkaterminaali ”Blagoveštšenski” ilmoitti ensimmäisen vuosipuoliskon tuloksensa

03 сентября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/news\/blagoveshenskii.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/news\/blagoveshenskii.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

blagoveshenskiiBlagoveštšenskin kauppa- ja tullisatama arvioi "Blagoveštšenski" terminaalin tämän vuoden ensimmäisen vuosipuoliskon tulosta. Tarkistuspisteessä kävi tammi-kesäkuussa autoja ja erikoistekniikkaa 27 % enemmän, kuin edellisenä vuonna samaan aikaan ja 32 % enemmän laivoja, mukaan lukien lautat. Blagoveštšenskin tullilogistiikkaterminaali viettää tänä syksynä 1-vuotis päiviään, se aloitti toimintansa 30.11.2011. Projekti sai alkunsa ja rahoituksensa metsäteollisuusholdingyhtiön RFP Groupin toimesta. RFP Group:iin kuuluvat Amurin laivavarustamon ja Blagoveštšenskin kauppasataman.
Terminaalialueen pinta-ala on 23 ha. Siihen kuuluu tullitoimisto ja tarkistuspiste, lämpövarastot tilapäistä säilytystä varten ja konttialue. Tänä vuonna satamaan rakennetaan rautatiehaara ja erikoislastauslaituri. Näihin uudistuksiin on varattu 250 000 €.