Новости

Varastologistiikka kasvaa Uralilla

03 сентября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/news\/chkalovskii.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/news\/chkalovskii.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

chkalovskiiKriisi on mennyt ohi ja Uralin alueelle on uudestaan alkanut ilmaantua vakavasti otettavia logistiikkaprojekteja. Tšeljabinskin seudulle on suunnitteilla "Južnouralski"-logistiikkakompleksi ja Sverdlovskin seudulle otetaan käyttöön varastokompleksi " Tškalovski".Asiantuntijoiden mukaan, kahden Uralin seudun tulee koordinoida toimiaan, jolloin voidaan luoda täysipainoinen kuljetus käytävä.

Keski-Uralilla toimii tällä hetkellä noin 580 000 m² varastoaluetta, joista 200 000 m² kuuluu ”Pyšma”- logistiikkayritykselle. Yksi suurimmista projekteista on Koltsovan lentokentän rahtiterminaali, jonka pinta-ala on 19 000 m². Se voi kasvaa ” Pyšman” kokoiseksi. Uralille on myös suunnitteilla yksityinen logistiikkakompleksi ”RŽD”. Projekti edellyttää tullikeskuksen luomista, konttiterminaalia, hitaiden materiaalien terminaalia ja yleistä varastokompleksia. Tällaista merkittävien logistiikkaprojektien valtavaa ilmestymistä selittää Jekaterinburgin ponnistelut valtiollisena kuljetusliitoksena, sekä rahtiliikenteen merkittävä kasvu.

Всегда свежие новости смотрите в нашем Телеграм канале