Новости

DoorHan on perustanut uuden teollisuus- ja varastokompleksin Novosibirskiin

03 сентября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/news\/psk.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/news\/psk.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

pskUusi teollisuus- ja varastokompleksi kykenee tuottamaan jopa 40 ovi- ja 100 rullarakennelmaa päivässä ja se kykenee täysin toimittamaan ne tarvittaville alueille. DoorHan on suuri holdingyhtiö, joka valmistaa kuljetusvälineitä, automaatiolaitteita, sekä portti- ja rullajärjestelmiä. Tämä suuri holdingyhtiö, kyseisessä tuotanto segmentissä, toimittaa tuotteitaan kolmeenkymmeneen maahan maailmassa.  Paikallinen tuotanto kattaa kaikki Venäjän territoriot ja lähimaat; Tšekin ja Kiinan. Kaikki tuotettavat tavarat täyttävät kansainväliset ja eurooppalaiset standardit. 

Uusi teollisuus- ja varastokompleksi täyttää kaikki teollisuus- ja varastologistiikan nykyiset vaatimukset. Sen tuotantoon kuuluu noin sata nimikettä, mukaan lukien Yett-autotallinovet, jotka ovat erityisesti suunniteltu toimimaan Venäjän ilmastossa ja voidaan asentaa 15:ssa minuutissa. Huomautettakoon vielä, että koko holdingyhtiön tuotanto on tarkasti muotoiltu ja sopii mihin tahansa alueelle tai interiööriin. Yksin autotallinovien valmistuksessa on 300 muotoiluvaihtoehtoa. 

Всегда свежие новости смотрите в нашем Телеграм канале