Выставки и конференции

STL 2012

05 октября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/101\u0430.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/101\u0430.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

101079070

Kuljetus, varasto ja tullilogistiikan alojen innovaatioratkaisuiden suurin katselmus Sklad. Transport. Logistika – 2012 (STL 2012) järjestettiin 4-7.9.2012 Moskovan Expokeskuksessa. Näyttely järjestettiin jo 19. kertaa ja se keräsi territoriolleen yli 80 yritystä ja organisaatiota kahdeksasta maasta. Vierailijat saattoivat nähdä esityksiä sellaisista maista, kuten Venäjä, Latvia, Kazakstan, Tšekki, Saksa, Belgia, Ranska ja Italia.

Sklad Managementin pääjohtaja Aleksandr Homitš sanoo, että monet yritykset valitsevat ostavansa varastoalueita omistukseen, koska vuokrahinnat ovat saavuttaneet tällä hetkellä ennen kriisiä olevan tason. Yritykselle erityisen tuottoisa oli tämän vuoden alkupuolisko: yhteensä on vuokrattu ja myyty noin 98 000 m² ja sopimuksesta Wildberries.ru:n kanssa, jossa annettiin vuokralle 23 000 m² MLP Podolskista, tuli yksi markkinoiden suurimmista liiketoimista.
Jevgeni Numerov, yrityksen toimitusjohtaja, kertoo, että kolmannessa kvartaalissa odotetaan yhtä hyviä tuloksia. Jo syyskuussa Sklad Management on tehnyt kolme vuokrasopimusta, joiden yhteispinta-ala on 25 900 m².
Sklad Managementin asiantuntijoille näyttelyyn osallistumisesta on tullut yksi mahdollisuus neuvotella ajankohtaisten logistiikkaprojektien edustajien kanssa.

Selvä esimerkki nykyaikaisesta näkökulmasta varastologistiikkaan on kompleksi Mihailovskaja sloboda, josta RCS corporationin pääjohtaja Konstantin Sinev ja yrityksen pääinsinööri Sergei Popov kertoivat.Näyttelyssä oli mahdollista myös nähdä Sklad Managementin yhteistyökumppaneita, kuten RBLogisticsin esittelypöytä.

RBLogisticsin pääjohtajan sijainen, Andrei Novikov, kertoi, että yhteistyöprojektista Top Shop kauppaketjua varten, tuli tärkeä etappi Sklad Managementin kanssa tehtävälle yhteistyölle, joka tulee jatkumaan ja kehittymään.
Vuosittainen näyttely Sklad. Transport. Logistika on yksi merkittävimmistä tapahtumista venäläisille ja kansainvälisille logistiikkamarkkinoiden toimijoille. Vain neljässä päivässä, osallistujat saavat satoja aktiivisia kontakteja, jotka edesauttavat heidän liiketoimiansa.

Seuraavana vuonna näyttely järjestetään 21-24.10. Sklad Management odottaa teitä omalle esittelypöydälleen! 

 

Всегда свежие новости смотрите в нашем Телеграм канале