Выставки и конференции

TransRossija 2012

05 октября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/trans_rossia1.png) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/trans_rossia1.png\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

trans rossiaSklad Management osallistuu Moskovan kansainväliseen kuljetus- ja logistiikkanäyttelyyn ja konferenssiin TransRossija. 24-27.4.2012 järjestetään 17. kerran bisnes-foorumi TransRossija Moskovan Expokeskuksessa (TSVK).

Se on yksi vuoden suurimmista alan tapahtumista ja tarjoaa markkinoiden toimijoille mahdollisuuden demonstroida kollegoille ja potentiaalisille asiakkaille palveluitaan, käsitellä uutuuksia ja kehitelmiä logistiikan, kuljetus, tullin, sijoituksen ja ohjelmistotekniikan alueilla.
ITE LLC Moscow järjestää perinteisesti näyttelyn ja konferenssinsamassa paikassa, mikä järjestäjien mielestä vastaa vierailijoiden ja osallistujien intressejä. Konferenssi käsittelee alan tärkeimpiä kysymyksiä. Se myös kutsuu markkinoiden osallistujia käsittelemään kansainvälisen yhteistyön vaihtoehdoista kuljetus- ja logistiikka-aloilla. Käsittelyssä ovat myös Venäjän WTO jäsenyyden mahdolliset seuraukset, kuljetusinfrastruktuurin kehitys, tullikäytännöt, rahtikuljetuksia koskevat kysymykset, sekä logistiikkastruktuurien vuorovaikutus kuljetusprosessissa.

Viime vuonna näyttelyssä oli eri maiden paviljonkeja 12 maailman maasta (Belgia, Saksa, Tšekki, Espanja, Baltian maat, IVY jne.). Tänä vuonna tapahtuman geografia laajenee. Yhdeksi esittelijäksi TransRossijassa tulee Sklad Management. Yrityksen esittelypöydässä esitellään uusia Moskovan ja Moskovan aluepiirin varasto- ja teollisuuskiinteistöprojekteja, joiden joukossa on A-luokan varastokompleksi M4 Logopark, jonka ainoana välittäjänä yritys toimii.

Sklad Managementin esittelypöytä on kattava tarjonnan, perspektiivien ja tuotantoyhteistyön kehitysmahdollisuuksien kannalta. Sieltä voi myös etsiä bisnesratkaisuja. Sklad Management kutsuu kaikki käymään yrityksen esityspöydällä näyttelyssä ja tutustumaan hyödylliseen informaatioon, uusiin projekteihin ja mahdollisuuksiin liikeyhteistyöhön.