Выставки и конференции

Expo Real 2011

05 октября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/exporeal20111.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/exporeal20111.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

exporeal2011Sklad Management oli mukana Kansainvälisessä kaupallisten kiinteistöjen ammattinäyttelyssä EXPO REAL 2011

Lokakuun alussa Münchenissä järjestettiin suuri kansainvälinen kaupallisten kiinteistöjen näyttely EXPO REAL, joka on samalla yksi maailman suurimmista investointifoorumeista. 4-6.10.2011 Münchenissä kohtasivat 14. kerran markkinoiden johtavien yritysten edustajat, joiden joukossa oli rakennuttajia, sijoittajia, juristeja, arkkitehtejä, sekä kiinteistöalan asiantuntijoita.
Sklad Managementin johto, Aleksandr Homitš ja Jevgeni Numerov, osallistui myös Münchenin foorumiin, jossa vuodesta toiseen Venäjän, Euroopan maiden, Lähi-Idän ja USA:n kaupallisten kiinteistöjen markkinat esittelevät parhaita projektejaan.

Sklad Managementin toimitusjohtaja Jevgeni Numerov on jo kolmatta kertaa EXPO REAL:ssa ja hän havainnoi erikoisen ilmapiirin ja laajat mahdollisuudet, joita näyttely suo.
-Täällä voi tietää maailman markkinoista, tutustua alan muiden maiden spesialistien erikoisuuksiin ja saavutuksiin, löytää yhteistyökumppaneita ja tehdä hyödyllisiä sopimuksia, - kertoo Jevgeni, - tänä päivänä on hyvin tärkeää saada tulosta sijoittajille, ja EXPO REAL antaa paljon mahdollisuuksia liiketoimien etenemiseksi.

Sklad Managementin pääjohtaja, Aleksandr Homitš, on Jevgenin kanssa samaa mieltä, vaikka muistuttaakin, että venäläisiä projekteja oli tänä vuonna vähemmän. –Foorumin ohjelma oli todella kylläinen ja mielenkiintoinen. Markkinoiden johtajien kanssa keskustelu on korvaamaton kokemus, joka avaa uusia mahdollisuuksia liiketoimille, - sanoo Aleksandr.
Pyöreiden pöytien aihepiirinä oli johtavat trendit ja keskustelut koskivat markkinoiden ajankohtaisia ongelmia, mukaan lukien kysymyksiä Moskovan varastokiinteistöjen sijoitushoukuttavuudesta, joista venäläiset asiantuntijat keskustelivat aktiivisesti.

Näiden kehitystä häiritsevät kaupungin rakentamispolitiikan epävakaus, kuljetus ongelmat ja kaupungin määrittelemättömät rajat. Vielä yksi kiinnostava keskustelu – Uuden sukupolven teollisuuspuistot – oli konferenssialueella Pietarin esittelypöydällä.

Siellä huomautettiin teollisuuspuistojen järjestelmällisen rakentamisen välttämättömyydestä. Niiden kehitys on vielä heikkoa. Joidenkin asiantuntijoiden mukaan tämä johtuu vaikuttajien ja sijoittajien kiinnostuksen puutteesta, sekä yhtenäisen konseptin puutteesta.