Выставки и конференции

STL 2011

05 октября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/show_img.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/show_img.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

три картинки вместе

Sklad Management esittelee A-luokan varastokompleksiprojektinsa M4 Logopark, Sklad. Transport. Logistika-2011-näyttelyssä

Lokakuun lopussa 25-28 päivinä, moskovalaisessa Expokeskuksessa järjestetään 18. Kansainvälinen erikoisnäyttely Sklad. Transport.Logistika-2011.

8000 m² kokoisella näyttelyalueella esitellään logistiikkajärjestelmiä ja kuljetuspalveluita, varastoautomaatiotarvikkeita ja purkaus- ja lastausmekanismeja, ohjausjärjestelmiä, sekä logistiikkaprosessien optimointijärjestelmiä jne. Näyttelyn aihepiiri sallii esitellä laajan kirjon johtavia kehitelmiä, teknologiaa, sekä varasto-, kuljetus- ja logistiikkalaitteistoa. Tapahtumaan odotetaan yli 9000 kävijää, joiden joukossa on johtavien yritysten edustajia ja alan asiantuntijoita.

Sklad Management on yksi esittelijöistä näyttelyssä ja heidän esittelypöytänsä on 1Е55 paviljonki №1, jossa he esittelevät A-luokan varastokompleksiprojektiaan M4 Logopark, jonka ainoana välittäjänä yritys toimii.
­­­­­­­­­Asiantuntijat ovat jo kauan huomanneet puutetta laadukkaiden varastoalueiden tarjonnassa kysyntään verrattuna, niin Moskovan alueella, kuin koko Venäjällä. Ensimmäisellä vuosipuoliskolla vuonna 2011, varastorakennusten kysyntä oli melkein viisikertainen tarjontaan nähden. Tällä hetkellä on käynnissä teollisuus-, varasto- ja logistiikkakompleksien aktiivinen rakentaminen, mutta asiantuntijoiden mukaan ne ovat valmiita otettavaksi käyttöön aikaisintaan vuonna 2013. Siksi on tärkeää ajoissa varata ja vuokrata varastoalueita rakennettavista objekteista.
STL 2011M4 Logoparkin sijainti on 8 km Moskovan kehätieltä Kaširskin moottoritietä pitkin, lähellä Domodedovan lentokenttää. Sen pinta-ala on 120 000 m² ja se tulee olemaan kaupungin eteläosassa luokkansa ainoa objekti, jolla on tämän tason vakavarainen kuljetusinfrastruktuuri ja liittymätiet. Rakennuttajana toimii MDK group, joka rakentaa 22 ha alueelle varastokompleksin, kaksi itsenäistä kulkureittiä vuokralaisille, parkkipaikkoja rekoille (yli 120 paikka) ja kevyemmille autoille (noin 140 paikkaa).
Sklad Management kutsuu kaikki vierailemaan yrityksen esittelypöydällä 1Е55 paviljonki №1 ja tutustumaan yrityksen palveluihin ja projekteihin.