Выставки и конференции

CeMAT 2011

05 октября 2012
["{div class=objectGalleryCell style=\"background:url(\/images\/DSC04352_1.jpg) center center \/ cover no-repeat;\"}{img src=\"\/images\/DSC04352_1.jpg\" style=\"opacity:0;width:100%;height:100%;\"}{\/div}"]

DSC04368-2Sklad Management oli mukana Kansainvälisessä teollisuusnäyttelyssä ITFM

27-30.9.2011 Moskovassa järjestetyssä Krokus Expossa oli teollisuuden erikoisnäyttely ITFM. Tässä ammattitapahtumassa (vastike Hannoverin teollisuusmessuille) yhdistyy neljä osaa ja neljän päivän aikana esitetään teollisia saavutuksia neljältä eri osa-alueelta:

INDUSTRIAL AUTOMATION ROSSIJA (Teollinen automatisoituminen), MDA ROSSIJA (Mekanismit. Hydrauliikka. Välitykset. Automaatio), SURFACE ROSSIJA (Pintojen teollinen käsittely), SeMAT ROSSIJA. (Varastojärjestelmät. Varastotekniikka). Vuonna 2010 näyttelyyn osallistui yli 5000 asiantuntijaa 43:sta maailman maasta, 63:sta Venäjän kaupungista ja 21:stä teollisuuden alalta.

Sklad Managementin johto, Aleksandr Homitš ja Jevgeni Numerov edustivat yritystä näyttelyssä SeMAT ROSSIJA. (Varastojärjestelmät. Varastotekniikka).

Tämä näyttely, joka toimii ITFM:n alla, oli omistettu etulinjan projekteille ja suunnitelmille DSC04315уменьш copyvarastotekniikan, järjestelmähallinnon ja logistiikkaprosessien automatisoitumisen aloilla Venäjällä ja ulkomailla. Siinä johtavat yritykset esittelivät omia projektejaan, varastotekniikkaansa, intellektuaalisia järjestelmiänsä, sekä ohjelmistojaan.

Sklad Managementin esittelypöytä oli omistettu yrityksen tämänhetkiselle johtavalle projektille M4 Logopark, joka on nykyaikainen A-luokan Logistiikkapuisto, jonka pinta-ala on 120 000 m² ja jonka ainoana välittäjänä meidän yrityksemme toimii.
Projekti, jonka rakennuttajana on MDK group, edellyttää nykyaikaisen varastokompleksin rakentamista 22 ha alueelle, kahden itsenäisen kulkureitin luomista vuokralaisille, parkkipaikkoja rekoille (yli 120 paikka), kevyemmille autoille (noin 140 paikkaa).

Tulevan logistiikkakeskuksen hyödyllinen sijainti on 8 km Moskovan kehätieltä Kaširskin moottoritietä pitkin, lähellä Domodedovan lentokenttää. Sklad Management korostaa, että pääkaupungin eteläisille kohteille tämä on kaikkein paras sijainti logistiikkainfrastruktuurin näkökulmasta ja se on hyvällä sijainnilla, niin rahtiliikenteelle, kuin myös tulevalle M4 Logoparkin henkilökunnalle.
DSC04352уменьшSklad Managementin esittelypöydän vierailijoiden mukavaksi yllätykseksi arvottiin iPad 2! Esittelypöydän vierailijoita, jotka olivat kiinnostuneita yrityksen projekteista, pyydettiin jättämään oma käyntikortti erikoiseen lottorumpuun.

Näyttelyn toiseksi viimeisenä päivänä Sklad Managementin työntekijät arpoivat lottorummusta yhden käyntikortin. Arvonnan voittajaksi ja iPad 2:sen omistajaksi tuli Russki Consalting yrityksen työntekijä, Marija Ivanova. Voittajan palkitseminen ja pieni buffet vierailijoille ja Sklad Managementin tuleville asiakkaille järjestettiin yrityksen toimesta ITFM-näyttelyssä. 

Всегда свежие новости смотрите в нашем Телеграм канале