Поиск объектов

Новости

2 октября 2012

Teollisuuspuistojen etuuksien lista laajenee

0504ec45a0c2c7Talousministeriö aikoo laittaa alulle verohelpotusten määrän laajentamisen kaikille työssään teollisuuspuistoihin osallistujille. Aiemmin verohelpotukset koskivat ainoastaan perustaja- ja hallinnointiyrityksiä. Artiklan 27, teollisuuspuistojen laissa, voidaan täydentää pykälällä, joka oikeuttaa prosentittomaan lainaan ja teollisuuspuistojen palauttamattomaan kokonaisvaltaiseen rahoitusjärjestelyyn, ei vain teollisuuspuiston perustus- ja hallintoyrityksille, vaan myös sen asiakasyrityksille.
Muutoksen pitäisi tapahtua myös artiklassa 36, joka antaa teollisuuspuistojen asiakkaille mahdollisuuden saada valtiontukea heidän työssään teollisuuspuiston alueella. Lakisuunnitelman laatijat ovat sitä mieltä, että tällaiset muutokset houkuttelevat sijoituksia teollisuuspuistoihin. Myös asiakkaille halutaan antaa samanlaisia verohelpotuksia, kuin hallintoyrityksille.Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки