Поиск объектов

Новости

24 сентября 2012

Qinzhoussa on viisi uutta projektia

8449Viime päivinä teollisuuspuistoQinzhoussa, Etelä-Kiinassa, on aloitettu viisi uutta projektia, joiden yhteisarvo on noin 180 milj. euroa. Ne on omistettu autoväylille ja ruokatuotannon rakentamiseen. Viiden uuden projektin aloitus osui samaan aikaan viiden muun projektin valmistumisen kanssa, joihin oli sijoitettu 58 milj. euroa. Qinzhoun kaupunginjohtaja Sjao Intsziin mukaan projektien menestyksellisellä valmistumisella teollisuuspuistossa ja uusien projektien aloituksella on valtava merkitys objektin infrastruktuurille ja palveluiden parantamiselle. Hänen mielestään teollisuuspuisto siirtyy nyt kehityksensä uuteen jaksoon. Tämä Kiinan ja Malesian yhteistyöprojekti on kolmas järjestyksessään samankaltaisten kansainvälisten projektien kanssa, jossa Kiina on osallisena.
Qinzhoussa ja Tianjinissa toimii jo kaksi kiinalais-singaporilaista teollisuuspuistoa. Tämä toiminta ei kerro ainoastaan Kiinan teollistumisesta, vaan myös painottaa, että maa on menossa kohti uudistusta ja avoimuutta tehokkaassa ja kansainvälisessä yhteistyössä.Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Теги

teollisuuspuisto

Наши сделки