Поиск объектов

Новости

21 сентября 2012

Knight Frank ottaa TLK (kuljetuslogistiikkakompleksi) Južnouralskin käsittelyynsä

lk yuzhnouralskiiYksi merkittävimmistä sopimuksista, joita on allekirjoitettu viime päivinä oli suunnitteluyritys TLK Južnouralskin ja konsultointi yritys Knight Frankin välinen sopimus. Viimeksi mainittu hankkii projektin rakennuttajat ja välittäjät. Tästä kuljetuslogistiikkakompleksista tulee yksi Venäjän suurimmista. Yksistään konttiterminaali on 200 000 m² ja maapinta-alan kanssa se on 180 ha.
64 ha on varattu teollisuusrakennelmalle muotoa build-to-suit. 400 000 m² kuuluu korkealaatuisille A-luokan varastoille. Uusi kuljetuslogistiikkakompleksi pienentää kaksinkertaisesti kiinalaisten tavaroiden kuljetusten pituutta Venäjälle. Ensimmäisen vaiheen rakennus tulisi alkaa vuonna 2014, mutta sitä enne on tehtävä suuri valmisteleva työ, jonka tekee maailmanlaajuinen konsultointiyritys Knight Frank, joka on toiminut jo yli sata vuotta korkealuokkaisten kiinteistöjen kanssa.Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки