Поиск объектов

Новости

14 сентября 2012

Uusi logistiikkatoimija saa konsultointiapua Deutsche Bahnilta

deutsche-bahnDB Internationalin pääjohtaja Dieter Michell-Auli ilmoitti, että yritys on valmis tukemaan Venäjän, Valko-Venäjän ja Kazakstanin yhdistynyttä logistiikkaoperaattoria konsultointi mielessä. Kauas kantoisia suunnitelmia DB:llä ei vielä ole, vaikka neuvotteluja käydään jo. DB myöntää, että rahtikuljetuksista Euroopasta Aasiaan "tullikomikon" alueiden kautta tulee koko ajan merkityksellisemmäksi.
Jos aikaisemmin puhuttiin yhdestä kuljetuskokoonpanosta viikossa, Euroopan ja Kiinan välillä, niin nyt puhutaan jo päivittäisistä kuljetuksista. DB:llä on vielä joitain huolia liittyen tullikäytäntöihin. Jos nämä ongelmat selviävät menestyksekkäästi, niin projektilla on mahtavat näkymät, sanoo Dieter Michell-Auli. Venäjän, Valko-Venäjän ja Kazakstanin yhdistynyt logistiikkaoperaattori maksaa yli 1,5 miljardia euroa. On myös mahdollista, että mukaan houkutellaan Latvialaisia toimijoita, jotka mahdollistaisivat suorat kuljetukset Euroopan ja Aasian välillä.Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки