Поиск объектов

Новости

12 сентября 2012

Japanilaiset aloittavat lääkkeiden tuotannon Jaroslavlissa

novoselkiJaroslavlilaisessa Novoselki teollisuuspuistossa avataan lääketehdas Takeda. Se tuottaa kansainvälisen tason lääketuotteita. Avajaisiin osallistui Jaroslavlin aluepiirin pormestari Sergei Jastrebov. Tehtaassa työskentelee 50 työntekijää. Suurimmalta osaltaan he ovat Jaroslavlin oppilaitosten vastavalmistuneita opiskelijoita. Kun tehdas pääsee suunniteltuun kapasiteettimäärään, niin työntekijöiden määrä nousee jopa 200 työntekijään.
Tämän tulisi tapahtua vuoteen 2014 mennessä. Venäjän Japanin suurlähettiläs Tikahito Harada arvostaa suuresti avattua tehdasta Jaroslavlissa ja hän pitää sitä yhtenä merkittävimmistä esimerkeistä Venäjän ja Japanin välisestä yhteistyöstä ja se on tärkeä talousprojektien edistysaskel. Takedan toimitusjohtaja korostaa, että yritys luottaa talouteen Venäjällä ja se on valmis sijoittamaan siihen. Kyseiseen yritykseen on laitettu 75 000 000 euroa. Hän myös ilmoitti kiitollisuutensa aluepiirin ja kaupungin johdon tuesta rakennusvaiheessa, joka pitkittyi noin kahdella vuodella.Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки