Поиск объектов

Новости

31 августа 2012

Venäjän rautatiet (RŽD) ja GEFCO valmistautuvat miljardin liiketoimiin

gefkoPitkän potentiaalisten eurooppalaisten logistiikkayrityksien tutkimusten jälkeen, Venäjän rautatiet päättivät ostaa CEFCO:n. Liiketoimien summaksi on arvioitu puoli miljardia euroa. RŽD on valmis maksamaan melkein miljardin. Kuitenkaan sitä laatua mitä RŽD vaatii ei se CEFCO:lta saa. Palveluiden yhdistelmä ei oikeastaan laajene, yhdentyminen vaikeutuu voimakkaasti RŽD:n liiketoimien erikoisuutta. Vastaavanlainen kokemus, missä Deutsche Bahn (DB) osti Schenkerin ja mihin vastaavaan RŽD pyrkii, oli huiman kasvun kokemus.
Suurin osa saksalaisista analyytikoista eivät hyväksy valtion kapitalismia ja heidän mielestään näin isojen kansainvälisten logistiikkapalveluiden tarjoajien, kuten DB ja Schenker tulisi toimia ja kehittyä erillään toinen toisistaan. Ei ole olemassa painavia todisteita siitä, että suurten holdingyritysten ostamilla yrityksillä olisi huono olla. Sitä paitsi, ruplissa kauppa maksaa 30 000 000 000. Kotimaisten ja ulkomaalaisten asiantuntijoiden hämmennyksen voi ymmärtää.Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки