Поиск объектов

Новости

29 августа 2012

Kaukoitään rakennetaan teollisuuspuisto

m7

Altain aluepiiriin aiotaan rakentaa monitoiminen teollisuuspuisto, kooltaan 111,5 ha. 30% sen pinta-alasta on varattu rakennusmateriaalitehtaille. Projektitöiden aikana Tsentralnoe projektnoje objedinenijen toimesta tehtiin teknisiä tutkimuksia, laadittiin projekti- ja työdokumentoinnitja saatiin hyväksytty sopimus FAU Glavosekspertiza Rossijan kanssa.
Teollisuuspuistoprojektiin sisältyy kommunikaatiotekniikkaa, liikenneinfrastruktuuri, tehtaita raskasmetallien, asfaltin, valmisbetonin, metalli- ja muovivalmisteiden, metallitöiden killan ja puujalostuksen tuotantojen aloilta. Siihen sisältyy myös logistiikkaobjekteja sekä kuljetustalous. Kaiken kaikkiaan suunnitellaan rakennettavan 72 rakennusta, jotka ovat yhteyksissä toisiinsa kymmenillä kilometreillä rauta- ja autotietä. Projektin luominen kesti kaksi ja puoli vuotta. Sen erikoisuus on sen sijainti seismisesti aktiivisella alueella ja rajulla mannerilmastolla. Rakennuspäätöksiä tehdessä täytyi ottaa huomioon merkittävät tuulen rasitukset, voimakkaat lämpötilan alentumiset ja maaperän routa, joka on 3-4 metriä.Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Теги

teollisuuspuisto

Наши сделки