Поиск объектов

Выставки и конференции

12 марта 2012

MIPIM 2012

mipimaSklad Management aikoo osallistua 23. Kansainväliseen kaupallisten kiinteistöjen näyttelyyn MIPIM 2012, joka järjestetään 6-9.3.2012 Ranskassa Cannesissa.

Näyttely MIPIM (Kansainvälinen kiinteistöammattilaisten markkinat) on järjestetty jo yli 20 kertaa ja se on arvovaltainen ja välttämätön tapahtuma kiinteistömarkkinoiden toimijoille. Siellä sijoittajat löytävät projektinsa ja projektit saavat mahdollisuuden realisoitua.

Vuonna 2012 foorumille on ilmoittautunut yli 18 000 osallistujaa, yli 80 maasta, 4400 yrityksestä ja 1500 esittelijää, joiden joukossa on Venäjän esittely, joka vie yli 200 m² näyttelyalueesta ja jossa esitellään sarja eri alueiden johtavia investointiprojekteja. Yksi näyttelyn odotetuin esitelmä on Saksan entisen ulkoministerin Joschka Fischerin puhe 8.3 klo 10, jossa hän analysoi Euroopan finanssikriisin ongelmia.
MIPIM:n, jossa sadat eri kiinteistösegmentit esittelevät projekteja, erikoisuus on siinä, että se yhdistää esitys- ja kommunikaatiotapahtuman massiivisen yritystapahtuman, konferenssin ja projektikilpailuiden kanssa. Tämän ansiosta näyttelyyn osallistujilla on vielä yksi mahdollisuus näyttää markkinoille potentiaalinsa ja löytää mahdollisia asiakkaita ja liikekumppaneita.
Jevgeni Numerov, Sklad Managementin toimitusjohtaja: "MIPIM on minulle vuosittainen suunniteltu tapahtuma, jossa olen käynyt vuodesta 2008. Tässä näyttelyssä on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua maailman kiinteistömarkkinoiden kaikkien segmenttien mipima1tendensseihin sekä trendeihin, keskustella institutionaalisten sijoittajien ja lainaajien kanssa.

Tänä vuonna Sklad Managementin delegaatio aikoo tavata ulkomaalaisten sijoittajien kanssa, jotka ovat kiinnostuneita rahoittamaan ja rakentamaan A-luokan varastokomplekseja Moskovassa ja Moskovan alueella. Koska puutetta on nimenomaan ammattitaitoisista rakennuttajista ja sijoittajista, kuten viime vuoden tuloksista voidaan nähdä, se jarruttaa kyseisiä projekteja varastokiinteistöjen alalla, puhumattakaan projektien realisoitumisesta." Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки