Поиск объектов

Новости

17 августа 2012

Tullistatuksen myöntämistä varastoille säännöstellään

tam-terminalOikeusministeriö on muuttanut tullivarastostatuksen myöntämis- ja epäämiskäytäntöjä. Status myönnetään antamalla tietoja varastosta Tullivarastojen Rekisterille. Vain residentti voi ylläpitää tullivarastoa, mutta avointa tullivarastoa voi pitää tullivälitystoiminnan lisenssin haltia. Avointa tullivarastoa varten on välttämätöntä antaa ilmoitus tullilaitokselle ja kaikki tarvittavat dokumentit, jotka on määritelty statuksen myöntämisen menettelytavoissa.
Tämän jälkeen, kymmenen päivän ajan, tullilaitos tarkistaa varaston ja alueen, sekä tarkistaa dokumenttien tiedot. Lopulta seuraa kolmepäiväinen menettely, jonka tarkoituksena on tehdä päätös. Kohde lisätään Rekisteriin hyväksymiskirjeen jälkeen ja paikallinen tulli lähettää sen sähköpostilla Valtiontullille. Ilmoittaja saa otteen Tullivarastojen Rekisteriltä, kolme päivää statuksen hyväksymisen jälkeen. Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки