Поиск объектов

Новости

17 августа 2012

”AeroTradeServicen” täytyy saada lisenssi

duty freeTullivapaiden kauppojen omistaja "AeroTradeService" ei kyennyt oikeudellisesti vapauttamaan itseään ja kollegoitaan tarpeesta saada tukkulisenssiä RAR:ssa (Venäjän alkoholisääntely). Edellisellä viikolla Korkeimmassa arbitraasioikeudessa tämä kysymys sai pisteen. Päätöstä oli odotettu jo kaksi vuotta. Duty free-liikkeet yrittivät välttää RAR:n normeja, käyttäen syynä mahdottomuutta noudattaa lisenssivaatimuksia lentokenttäolosuhteissa.

Lisenssissä jälleenmyynti tarkoituksiin on paljon lievemmän vaatimukset, mutta koska "AeroTradeService" säilyttää alkoholituotteita yksityisellä varastolla, sellainen lisenssi ei ole riittävä. Nyt on meneillään konflikti siitä, että joukko vastaavia yrityksiä on saanut lisenssin alkoholijuomien tukkumyyntiin. "AeroTradeServicen" edustajien mielestä se ei ole fyysisesti mahdollista, koska kaupankäynti ja varasto sijaitsevat hallinto-objektien alueella. Jo 27 valitusta on tehty RAR:n ja se yhteistyökumppaneiden toimista ja väärinkäytöksistä. Oikeusministeriö katsoo tarpeelliseksi velvoittaa RAR:ta korjaamaan ja muuttamaan olemassa olevaa järjestystä lisenssien antamisessa. Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки