Поиск объектов

Новости

16 августа 2012

Tšeljabinskin aluepiiriin rakennetaan nykyaikainen siipikarjatehdas

pticefabrika v chelyabinske"Zdorovaja Ferma" rakentaa nykyaikaisen siipikarjatehtaan, jonka tapaista ei Venäjällä vielä ole, lihatuotantoon ensivuoden alkuun mennessä Kunashanskin alueelle Tšeljabinskin aluepiiriin. Projektin arvo on 175 milj. €. Aluepiirin kuvernöörin mukaan tämä on suuri summa maataloudelle. Kanala rakennetaan erämaalle ja tyhjästä.
Kunashanskin alueen maatalouden kannalta, tästä tulee karjatalouden ja sen kaltaisten talouksien kehityksen alku ja se myös luo hyväpalkkaisia uusia työpaikkoja. Kompleksiin tulevat hallintorakennus, kylmävarastot, teurasjalostamotuotanto, kanala ja hautomo. Tuotantokapasiteetiksi tulee 70 000 tonnia linnunlihaa vuodessa. Nyt koko Tšeljabinskin aluepiiri tuottaa 200 000 tonnia. Uusi siipikarjatehdas tulee täysin poikkeamaan nykyisistä, jotka on rakennettu neuvostoaikeisten yritysten pohjalta. Tämä siksi koska se rakennetaan tyhjästä ja sillä tulee olemaan uudenlainen logistiikka. Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки