Поиск объектов

Новости

16 августа 2012

Kiinalainen teollisuuspuisto rakennetaan Venäjälle

kitaiskii indparkKiinalainen puolijohteisten valaisinjärjestelmien valmistaja Shenzhenin kaupungista aikoo rakentaa oman teollisuuspuiston Venäjälle. Projektin hinnaksi on arvioitu 400 milj. €. Se aukaisee shenzheniläisille yrityksille tien Venäjän markkinoille. Projektin ensimmäinen vaihe antaa venäläisille LED-valmistajille mahdollisuuden tuottaa tuotteitaan kiinalaisille yrityksille.
Venäjä on yksi kymmenestä Shenzhenin suurimmista markkinoista ja sillä on jo pitkät taloudelliset suhteet kaupungin kanssa, joka on Kiinan toiseksi suurin teollisessa tuotannossa ja on erikoistunut elektroniikka- ja sähkötekniikkatavarateollisuuteen. Teollisuuspuistohanketta tulee valvomaan Shanghain yhteistyöjärjestö, jonka toimivat jäsenet ovat Venäjä, Kiina, Kazakstan, Tadzhikistan, Kirgisia ja Uzbekistan. Tarkkailijajäseninä ovat Pakistan, Intia, Afganistan ja Mongolia. Valko-Venäjä ja Turkki ovat organisaation keskustelukumppaneita. Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки