Поиск объектов

Новости

16 августа 2012

Logistiikkakompleksi ”Shushariin” ilmestyi uusi vuokralainen

shushariLear Corporation vuokrasi 5 000 m² varastotilaa logistiikkakompleksi "Shusharilta" omien tuotteidensa säilytykseen. Yritys on maailman johtava auton istuinten ja sähkölaitteiden toimittaja. Sen asiakkaina toimivat kaikki Euroopan markkinoiden merkittävät autonvalmistajat: Peugeot Y Citroen, MAN, BMW, Ford, Volkswagen, Opel, DaimlerChrysler ja Renault. Ainoana liiketoimien välittäjänä toimii yhtiö Maris. Logistiikkakompleksi "Shushari" kuuluu Raven Russianin omistukseen ja se sijaitsee samannimisessä kylässä lähellä Pietarin ja Moskovan välistä valtatietä.
Shusharin kylä on tunnettu suuresta teollisuusalueestaan, joka on keskittynyt autoteollisuuteen ja logistiikkaterminaaleihin. Siellä sijaitsevat MANin, General Motorsin, Toyotan ja Scanian tehtaat. Tämä auttaa vähentämään Lear Corporationin ja sen asiakkaiden välisiä logistiikka kustannuksia. Shusharissa toimii paljon kuljetusyrityksiä, mikä on hyödyllistä logistiikan kannalta. Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки