Поиск объектов

Новости

15 августа 2012

Tullilogistiikkaterminaali ”Blagoveštšenski” ilmoitti ensimmäisen vuosipuoliskon tuloksensa

blagoveshenskiiBlagoveštšenskin kauppa- ja tullisatama arvioi "Blagoveštšenski" terminaalin tämän vuoden ensimmäisen vuosipuoliskon tulosta. Tarkistuspisteessä kävi tammi-kesäkuussa autoja ja erikoistekniikkaa 27 % enemmän, kuin edellisenä vuonna samaan aikaan ja 32 % enemmän laivoja, mukaan lukien lautat. Blagoveštšenskin tullilogistiikkaterminaali viettää tänä syksynä 1-vuotis päiviään, se aloitti toimintansa 30.11.2011. Projekti sai alkunsa ja rahoituksensa metsäteollisuusholdingyhtiön RFP Groupin toimesta. RFP Group:iin kuuluvat Amurin laivavarustamon ja Blagoveštšenskin kauppasataman.
Terminaalialueen pinta-ala on 23 ha. Siihen kuuluu tullitoimisto ja tarkistuspiste, lämpövarastot tilapäistä säilytystä varten ja konttialue. Tänä vuonna satamaan rakennetaan rautatiehaara ja erikoislastauslaituri. Näihin uudistuksiin on varattu 250 000 €. Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки