Поиск объектов

Новости

15 августа 2012

Belarusbank ja Kiinan valtiollinen Kehityspankki laajentavat yhteistyötään

indpark kitaisko-belorusskii10.8 Kiinan pankin delegaatio kävi virallisella vierailulla Valko-Venäjällä. Belorusbank asetti vierailun tavoitteeksi tulevan yhteistyön perspektiivin määrittäminen. Pankit päättivät osallistua investointiprojektiin, joka rakentaa Kiinalais-valkovenäläisen teollisuuspuiston. Myöskin yhteistä kauppaa ja projektien rahoittamista laajennetaan. Molempien pankkien työntekijät pitävät harjoituksia yhteisiä ohjelmia varten. Heinäkuussa 2012 Belarusbank vahvisti johtoaan valkovenäjän arvopaperimarkkinoilla.
Liiketoimien summien ja määrien ansiosta Belarusbank nousi johtavaksi välittäjäksi osakkeiden jälkimarkkinoilla. Belarusbank on myös johtava operaattori OTC:ssa.Kiinalais-valkovenäläinen teollisuuspuisto suunnitellaan rakennettavaksi Valkovenäjälle. Se luo 600 000 työpaikkaa ja se on suunnattu, niin kiinalaisille kuin eurooppalaisille tuotannoille. Projektin hinnaksi on arvioitu noin 24 mrd. €. Teollisuuspuisto tulee 80 ha alueelle. Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки