Поиск объектов

Новости

14 августа 2012

Lähi-idän sijoittajat ostivat ukrainalaisen ”Bikorm” tehtaan

bikorm copyViljanjalostamotehtaalle "Birkormille" ilmestyi uudet omistaja Lähi-idästä. Tehdas sijaitsee teollisuuspuisto "Malinovkassa", Tšuguevskin alueella. Tällä hetkellä liiketoimet eivät ole johtaneet vastustuksiin.Kuitenkin tällaisen oston mahdollisuudesta ilmoitettiin, jo kaksi kuukautta sitten. Kesäkuun lopussa Lähi-idän investointi organisaatioiden ja "Ukraina-Lähi-itä"-liikekeskuksen edustajat kävivät virallisella vierailulla "Malinovkassa".

Mutta tähän asti "Birkormin" johto on pidättäytynyt kommentoimasta tätä asiaa. Tehdas otettiin käyttöön vasta tänä vuonna ja se on ainut tehdas Ukrainassa, joka harjoittaa vehnän syväjalostusta. Tehtaan tuotteita ovat perunajauho, siirappi, gluteeni, lese, hiiva, kuivarehu ja glukoosi. Gluteeni on tehtaan päätuote. "Birkorm" voi tuottaa vuodessa jopa 2300 tonnia gluteenia. Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки