Поиск объектов

Новости

14 августа 2012

Nižegorodin alueelle tulee elintarvikelogistiikkakeskus

logcenterElintarvikelogistiikkakeskus, eurooppalaisen mallin mukaan, rakennetaan Nižegorodin alueelle. Tällaiselle logistiikkakeskukselle ei ole kilpailua Venäjällä. Tällaisen keskuksen luomisen välttämättömyys osoittaa, että Nižegorodin seudun läpi virtaa suuri määrä kuljetuksia.
Tämän lisäksi, alue hyvällä sijainnilla Moskovaan nähden ja se on merkittävä maatalous tukikohta maan keskialueille. Tällä hetkellä maataloushaaraa tarvitaan vastaavissa keskuksissa, koska sen tuotteiden realisoinnissa on joukko vaikeuksia. Myös vähittäismyyjille kelpaa tällainen keskus. Keskuksessa yhdistyy säilytys, jalostus, myynti ja maataloustuotteiden realisointi. Projektin arvo on noin 250 milj. €. Ensimmäinen vaihe suunnitellaan otettavaksi käyttöön ensi vuonna. Nižegorodin seudun johtajan Valeri Šantsevin mielestä projekti luo erinomaisen mahdollisuuden vahvistaa kaupankäynnin ja maatalouden välisiä yhteyksiä. Lopulta siitä tulee yhdistävä rengas kuluttajien ja tuottajien välille.Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки