Поиск объектов

Новости

13 августа 2012

Varastologistiikka kasvaa Uralilla

chkalovskiiKriisi on mennyt ohi ja Uralin alueelle on uudestaan alkanut ilmaantua vakavasti otettavia logistiikkaprojekteja. Tšeljabinskin seudulle on suunnitteilla "Južnouralski"-logistiikkakompleksi ja Sverdlovskin seudulle otetaan käyttöön varastokompleksi " Tškalovski".Asiantuntijoiden mukaan, kahden Uralin seudun tulee koordinoida toimiaan, jolloin voidaan luoda täysipainoinen kuljetus käytävä.

Keski-Uralilla toimii tällä hetkellä noin 580 000 m² varastoaluetta, joista 200 000 m² kuuluu ”Pyšma”- logistiikkayritykselle. Yksi suurimmista projekteista on Koltsovan lentokentän rahtiterminaali, jonka pinta-ala on 19 000 m². Se voi kasvaa ” Pyšman” kokoiseksi. Uralille on myös suunnitteilla yksityinen logistiikkakompleksi ”RŽD”. Projekti edellyttää tullikeskuksen luomista, konttiterminaalia, hitaiden materiaalien terminaalia ja yleistä varastokompleksia. Tällaista merkittävien logistiikkaprojektien valtavaa ilmestymistä selittää Jekaterinburgin ponnistelut valtiollisena kuljetusliitoksena, sekä rahtiliikenteen merkittävä kasvu.Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки