Поиск объектов

Новости

13 августа 2012

DoorHan on perustanut uuden teollisuus- ja varastokompleksin Novosibirskiin

pskUusi teollisuus- ja varastokompleksi kykenee tuottamaan jopa 40 ovi- ja 100 rullarakennelmaa päivässä ja se kykenee täysin toimittamaan ne tarvittaville alueille. DoorHan on suuri holdingyhtiö, joka valmistaa kuljetusvälineitä, automaatiolaitteita, sekä portti- ja rullajärjestelmiä. Tämä suuri holdingyhtiö, kyseisessä tuotanto segmentissä, toimittaa tuotteitaan kolmeenkymmeneen maahan maailmassa.  Paikallinen tuotanto kattaa kaikki Venäjän territoriot ja lähimaat; Tšekin ja Kiinan. Kaikki tuotettavat tavarat täyttävät kansainväliset ja eurooppalaiset standardit. 

Uusi teollisuus- ja varastokompleksi täyttää kaikki teollisuus- ja varastologistiikan nykyiset vaatimukset. Sen tuotantoon kuuluu noin sata nimikettä, mukaan lukien Yett-autotallinovet, jotka ovat erityisesti suunniteltu toimimaan Venäjän ilmastossa ja voidaan asentaa 15:ssa minuutissa. Huomautettakoon vielä, että koko holdingyhtiön tuotanto on tarkasti muotoiltu ja sopii mihin tahansa alueelle tai interiööriin. Yksin autotallinovien valmistuksessa on 300 muotoiluvaihtoehtoa. Источник: www.sklad-man.com

Тексты, графика, фото и видео, которые размещены на сайте sklad-man.com, - исключительная собственность sklad-man.com, и авторские права на них защищены соответствующим Законодательством РФ. Вы можете использовать какой-либо из наших материалов полностью или частично только при указании активной гиперссылки на него.

Наши сделки